Spreken in het openbaar

Anderen inspireren met jouw verhaal

Dat is wat ik je leer tijdens personal coaching ‘spreken in het openbaar’.

In de afgelopen 20 jaar heb ik al vele bekende en minder bekende Nederlanders mogen begeleiden. Van televisie presentatoren tot directieleden van beursgenoteerde bedrijven. Ik doe dit door middel van het combineren van mijn jarenlange ervaring als stemactrice/nieuwslezer en woordvoerder met dat van docent stemacteren en eigenaar van het Voiceovercollege.

Bij presenteren gaat het niet (alleen) om de woorden die je uitspreekt. Het gaat om jou. Om wie jij bent en wat jij weet!

Overtuigend spreken lukt als je jezelf kunt zijn. Als jij jezelf op je gemak voelt en daardoor écht contact maakt met je publiek.

 

Als je kunt laten zien dat je verbinding hebt met je onderwerp en de ander laat voelen dat zij/hij profijt heeft bij het luisteren naar jouw verhaal. Ik help je daarbij door je te laten voelen wie je bent en wat je wilt zeggen. Met persoonsgerichte tips en oefeningen zorgen jij en ik er samen voor dat jouw eerstvolgende presentatie een groot succes is.

Plan van aanpak

Personal coaching “spreken in het openbaar” is één op één coaching in een veilige omgeving. Dat kan bij mij in mijn gezellig en huiselijk ingerichte studio én bij jouw thuis of op je werk. En als je dat prettig vindt ben ik ook aanwezig tijdens je presentatie.

Eerst breng ik je vragen in kaart door middel van een gesprek. Met behulp van een stappenschema bepalen we jouw tussen- en einddoelen en hoe we er samen aan gaan werken om die te behalen.

Neem voor het maken van een afspraak contact met mij op:

tel: 0645178477

mail: info@jolandabayens.nl