Referenties en testimonials

Referenties: 

Capital Group, DB (Deutsche Bahn), IBM, RABO bank,Terras en Trends, Iams, JASNO, C&A, Opslagbakkie.nl, Maisons du Monde, Blokker, Bloomon, Fly Emirates, Corendon, Huawei, Frans Theelen, Roompot vakantieparken, Aldi, Daf trucks, Adobe, Google, Lucent technologies, Fred en Ed, Stressless, Kellogs, van Nelle, TV series “Naar de Kliniek” en “Het Stadsziekenhuis”, nieuwslezer in “Zwarte Tulp”, Terras en Trends, Capital Group, Tour de France, Lekker weg in eigen land, Funda, luisterboek ‘Slecht bevallen’, Tado de slimme meter, Shimano, Adria Airlines, Schiphol, Konica Minolta, Santa Maria Texmex, Lease Trader, Ryan Air, VU medisch centrum, Lukkien, Verkeersinformatiedienst, stationvoice RTL8, Fenistill wondgel, Rijkswaterstaat, Becks reizen, navigatiestem voor onder meer Mazda en Opel bedrijfswagens, Intell, Etos, diverse ministeries, Gemeente Tilburg, TNO, HVA etc.

 Testimonials over Jolanda Bayens voiceover en stemactrice

Of het nu gaat om een powerspot voor de Koninklijke Landmacht … of een uiterst sensuele spot voor Club Senza …. of een uitbundige spot met een hilarisch en …. overtuigend typetje ….. Jolanda Bayens kan het allemaal! Wij werken nu al 8 jaar met veel plezier samen en het gaat altijd perfect en snel! Jolanda heeft een mooie en veelzijdige stem!

Met vriendelijke groet,

Producent Henk van der Wijk Produkties!

 

Jolanda Bayens; altijd helder, vrolijk als het moet, zakelijk als er om gevraagd wordt … Eigenlijk prima passend in heel veel projecten. En bovendien hoef je als opdrachtgever nooit lang te wachten. Moet ik nog meer redenen noemen waarom wij graag met Jolanda werken ? Dacht het niet ! Warm aanbevolen dus !!

Bert Beugeling  To the Point Kommunikatie Steenwijk 

 

Jolanda opereert altijd snel, vakkundig en professioneel en weet exact de juiste toon te koppelen aan de boodschap. Ze assisteerde menigmaal bij het redigreren van de tekst tot een beter lopend geheel. Kortom; the right woman for the job!

Sandra Rake Dynamic Casting

 

Jolanda is een van onze meest gewaardeerde freelancers. Zij verzorgt veel van ons voice over- en copywrite werk voor de Nederlandse markt. Jolanda’s werk is altijd van uitstekende kwaliteit. Dat is essentieeel voor ons. Wij werken in hoge volumes en we moeten erop kunnnen vertrouwen, dat onze freelancers snel en efficient en hoge kwaliteit kopy en voice-overs leveren. Bij Jolanda is dat zeker het geval. We hopen in de toekomst nog vaak met haar samen te werken!

Rutger van Geelen

 

Jolanda is een plezier om mee samen te werken. Spontaan, correct en vooral: een zoete aantrekkelijke stem!

Tim van Renterghem Vibe Productions België vibeproductions

 

Sinds jaren maken we met regelmaat gebruik van de stem van Jolanda, en met succes. Een commercial moet overkomen, blijven hangen en omzetverhogend werken! Jolanda heeft die kwaliteiten. Jolanda is snel inzetbaar, flexibel en vakkundig, voor ons een pré! (; Jolanda is ook nog leuk 😉 Bedankt voor je inzet we zullen nog vaak met je samenwerken!

Bert Haan Primareclame.nl

Logo van Prima Reclame

Logo van Prima Reclame

 

“Stemmenbank.nl werkt al jarenlang samen met Jolanda. Of het nu gaat om het inspreken van nieuws, verkeersinformatie of voice-over teksten. Jolanda verstaat haar vak en levert een opname van prima kwaliteit. Ook waarderen wij het meedenken en haar flexibele inzet. Kortom een prettige en betrouwbare aanvulling op ons stemmenbestand”.

Marco Nillesen Stemmenbank.nl

Marco Nillesen van Stemmenbank

Marco Nillesen van Stemmenbank